søndag 25. januar 2009

Har gjort litt handarbeid i det siste...

Den siste månaden har vore svært travel, med varetelling, årsoppgjer, ferdigstilling av hytte og delvis sjukmelding. Fredag var eg på Lillestrøm på Gave- og interiørmesse i samband med jobben. No er eg nokså ajour, har ikkje noko spesielt på tapeten før den 10. februar, då skal eg ta ein operasjon som fører til nokre månader sjukmelding. Så denne helga har eg rett og slett vore heime og kosa meg med handarbeid.Er begynt å strikke eit skjerf som skal være bursdagsgave . Tjukk tråd og pinner nr 8, så det går raskt å strikke.
Er ferdig med stitcheriet av brødkorga som vi fekk på eit medlemsmøte i vår. Som de ser, skal dette bli eit bakeklede, som eg tenkte å ha sjølv.

Ellers har eg fått "limt" sengeteppet, og driv og tråklar det. Sidan eg har lite erfaring med å quilte slike store tepper, og dette er planen skal quiltast ganske masse, så har eg valgt å tråkle det godt. Tråkling er eit tidkrevande og kjedeleg arbeid, men håper at eg har igjen for det.

5 kommentarer:

Laila L S sa...

Så flotte ting du lager. Teppet ditt er fantastisk flott, og broderiet på bakekledet passer jo godt. Jeg skulle gjerne hatt mønsteret, kan du gi meg tips om hvor jeg kan skaffe det fra?

Laila L S sa...

Hei igjen, og takk for svar. Ja det er mønsteret til brødkorg stitcheriet jeg mener.

Får ikke sendt deg epost, det står noreply på epostadresse til deg. Hvis du lurer på hvordan du kan endre det så logger du på Blogger, viser din brukerprofil, klikk på "rediger profil". Under overskriften "Identitet" kan du legge inn din e-postadresse. Se gjerne forklaring (på engelsk) og illustrasjoner hos Chookyblue: http://chookyblue.blogspot.com/2008/07/how-to-change-from-no-reply.html

Som du sikkert skjønner så har jeg ikke lyst til å legge ut fullt navn og adresse "i all offentlighet". Send meg en epost, (adressen finner du i min brukerprofil), så skal jeg svare deg.

STRIKKEMOR(O) sa...

Så masse du har fått gjort! Teppet er jammen flott!

TIRIL SOL sa...

Nydelig teppe. Har du tenkt å quilte det sjølv?

Halling jenta sa...

Flink du er:-)
Jeg har lagt en utfordring til deg på bloggen min :-) Vi snakkes vel på tirsdag. Ha ei flott veke:-)