søndag 21. september 2008

Ei super helg............

Denne helga har vore heilt super. Avspaserte fredag, og hadde fri laurdag. Har fått beisa taklistene til hytta to strøk, slappa av, rydda og styra litt i huset, og sist men ikkje minst, sydd litt. Det går sakte men sikkert framover med sengeteppet. Trur eg kjem til å bli fornøgd med dette, når det ein gong vert ferdig..... Har også fått jobba ein del med veggteppet eg begynte på i fjor haust, som skulle være gevinst til Husflidslaget sin basar i november. Sjå oppstarten på veggteppet her. No skal Husflidslaget ha ny basar den 15. november, så eg tok meg saman og begynte på igjen. Har fått sydd saman heile teppet, og er begynt å sy på ansikt.
Nærbilete av ein av englane. Mangler hår og glorie ennå. Tenkte å quilte teppet med bølger i gulltråd om eg får det til. Symaskina mi likar ikkje metalltråd, men eg satsar på at det går greitt med så korte saumar.
Ellers har eg strikke ein del Ronilleklutar iløpet av sommaren. OK å ha i hendene når ein benker seg foran TV-en, og så er dei så utruleg gode å tørke med. Trur det skal bli nokre slike i julegåver iår til dei som har alt frå før............

5 kommentarer:

Karilla sin hobbyblogg sa...

Hei!
Begge teppene dine blir kjempefine. Jeg har også hatt en super helg, har stort sett sydd :-)
Ha en fin uke.

Hege sa...

Flotte tepper.Koselig side du har,og nydelig med litt musikk:))

Inger Anne sa...

Det var nydelig farger i sengeteppet ditt.

Tingelingeling sa...

Hei!
Fant bloggen din via Halldis, og har lest og sett. Fin side!
Jeg las stykket fra heimplassen din, såg hus og landskap og skjønner din kjærlighet til stedet og tingene!
Jeg har notert meg oppskriften på kluter - lurt julegavetips!
Ha en flott dag!

Anonym sa...

Wow det var bunken med klutane sine det :) Ønsker deg ei fin helg.