søndag 26. august 2007

Årstidsteppe

Dette teppet begynte eg på hausten 1998, på eit kurs med Patricia Iden. Ni av blokkene er handsaum, dei tre andre er maskinsaum. Alle blokkene er quilta for hand, men etter montering av teppet orka eg ikkje tanken på meir handquilting, så bordene vart quilta med maskin. Veggen i trappeoppgangen har stått og gapt etter dette teppet no i mange år. Endeleg er det på plass!

5 kommentarer:

Elin sa...

Så fint dette teppet er! Dette har eg faktisk aldri sett før. Kvar gjekk du på kurs med henne? Veit ho tidlegare var hyppig brukt i Gloppen, men det var før mi tid, for å seie det slik (altså før eg begynte med denne kviltinga)...

Mallemor sa...

Kjempe fint,ëg har visst liggande eit halvt teppe eg og. Det var vel inga bombe at den aldri har blitt ferdig??

Eg er Aud Marit sa...

Jau jau, har nokre sleike blokker liggande eg og. MEn dei er IKKJE blitt eit teppe enno etter alle desse åra,men likar ikkje handquilting så det er vel grunnen)Kanskje blir det 12 puter. Kurset gjekk faktisk i Svelgen.

mallemor sa...

eg måtte berre stad å leite etter mine ruter. 2 stk. er ferdig med vatt og bakstykke. 2 er klar til å få på vatt og bak. Eg veit at eg hadde laga til noko somm skulle syast på. Der ligg 2 lerret med kant rundt klar til å få motiv på.
Kurset var fra 23 - 25 okt. 1998. Det skulle bli en del år sidan. Kanskje eg må ta meg ei tutle ein dag.Men då vert det ikkje slik Patricia meinte det skulle vere.

Anne-Grethe sa...

Flott veggquilt med mange teknikker og nye utfordringer. Det er alltid deilig å få ferdig en UFO, og dette kan du være stolt av!